Leilighet 12

Utrolig koselig leilighet på ca. 65 m2. med utsikt mot havet og Arguineguin. Overbygget, usjenert terrasse på ca. 18 m2. Soveplass til 6 personer fordelt på 2
soverom (et med direkte utgang til terrasse) med dobbeltsenger og dobbel sovesofa i stuen. TV og nydelig bad med dusj og dobbel vask, vaskemaskin og
velutstyrt kjøkken. Et meget koselig alternativ.

Kort, direkte adkomst fra inngangspartiet i 2 etasje og kort vei til basseng og stor, flott tak-terrasse med jacuzzi, solsenger og forfriskninger.

Delikate farger og usjenerte omgivelser – med skyvedører ut til stor og usjenert terrassebalkong på 18 m2 med utsikt retning havet.

Leiligheten har aircondition og turkise og sjøgrønne detaljer. Sofaen kan lett gjøres om til en ekstra dobbeltseng.

Fra sofaen kan man nyte favoritt-filmen på TV. Det finnes raskt bredbånd om man vil ta med seg «hjemmekontoret». Terrassen er overbygd og helt usjenert. Du ser ned mot Arguineguin og havet.

Åpen kjøkkenløsning, godt utstyrt for 8 personer med kjøl/frys, oppvaskmaskin, mikro, kaffetrakter og brødrister. Til spisebordet, som kan trekkes ut, finnes stoler til 6 personer. Det finnes også egen vaskemaskin for tøy i leiligheten.

Drøm søtt i stor og god dobbeltseng, puter og dyner med norsk allergivennlig standard, garderobeplass.

Stor og god dobbeltseng, puter og dyner med norsk standard, garderobeplass og skyvedør direkte ut til den store overbygde terrassen.

Badet har stor romslig dusj og to håndvasker.

Stor og usjenert, overbygd terrasse-balkong på 18 m2, med skyvedører fra både stue og soverom.

På takterrassen har du utsikt og Beach-club følelse med jacuzzi og luksuriøse solsenger, tappetårn med diverse forfriskninger og 18-års grense. Heis.

Eget barnebasseng med lav vannstand.

Nyt solen og ta en svømmetur i oppvarmet saltvannsbasseng.

Leiligheten ligger midt på hovedplan i etasje 2, med kort og direkte inngang fra gaten. Du trenger ikke kjøre heis eller gå trapper.